2012.09.06.
23:08

Írta: tudokegy.szeged

English Gym&Fun

- babáknak

- óvodásoknak

- iskolásoknak

Nyelvet oktatni sokféleképpen lehet, gyermekekkel megszerettetni az idegen nyelvet viszont egyféleképpen lehet: játékkal, vidámsággal, mozgással. Mindezt óriási odafigyeléssel, empátiával és sok-sok szeretettel. A kisgyermekkor legfontosabb tevékenysége a játék és a mozgás. Fejleszt, felszabadít, nélkülözhetetlen a lelki fejlõdéshez, az élmények feldolgozásához, tapasztalatok szerzéséhez, az újonnan elsajátított dolgok begyakorlásához.

Milyen formában? Játékosan, sok-sok mozgással, vidáman, könnyedén, túlterheltség, gátlások és stressz nélkül. Mindezt a gyerekek életkori sajátosságainak megfelelõen, képzett pedagógus vezetésével, aki nem csak az idegen nyelvet ismeri kiválóan, hanem szeretve tud játszani gyermekünkkel. Az English Gym & Fun lényege, hogy a mozgáson keresztül érdekes, izgalmas játékokkal vezetjük be a gyerkõcöket az angol nyelv szépségébe, mely az anyanyelvünk elsajátításához hasonlóan természetes környezetben zajlik. Foglalkozásainknak az idegen nyelv "tanulása" mellett még számos elõnye van, mint például fejleszti a gyerekek mozgáskoordinációját, ritmusérzékét, segíti a társas beilleszkedést és növeli az önbizalmat

A foglalkozások helyszíne: Szent-Györgyi Agóra, Szeged

Időpontjai

Szerdán és csütörtökön 16 órától

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://tudokegy.blog.hu/api/trackback/id/tr704760361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása